vrijdag 16 juli 2010

Eerste puppiebrief

Hoi allemaal,

onze mama fluisterde in onze oortjes dat het onderhand meer dan tijd was om eens een briefje te schrijven aan jullie.
Als eerste willen we jullie allemaal laten weten dat wij ons al hele Hovawartjes voelen ;-)) en dat onze mama zeer goed voor ons zorgt !
Wij krijgen uiteraard dagelijks onze portie hele lekkere melk, mmmmmmhhhh….
Deze eerste week was ons mama eigenlijk bijna constant bij ons...., we kunnen haar misschien nog wel niet zien, maar we voelen des te meer wanneer zij in onze buurt komt. Soms zijn we gewoon wat aan het rondkruipen in de werpkist (die trouwens enorm comfortabel is !!!) en dan komen wij plots een enorm groot obstakel tegen !!! dat is dan onze mama...;-)) ze is lekker warm, zacht en oh zooooo groot...maar misschien nog veel belangrijker : de melkbar is altijd open !!
De laatste paar daagjes is mama er heel soms even niet...
Zij vertelde ons dat zij ook wel eens wat aandacht wil en dan bij haar baasjes lekker een knuffel gaat halen.
Nu zou je toch denken dat zij van ons voldoende knuffels krijgt, niet??? ;-)))
Over die baasjes gesproken.... wij hebben ze zelf nog niet gezien, maar wij merken wel dat zij zeer goed voor mama en voor ons zorg dragen.
Wij hebben onze oogjes dan nog niet open maar we kunnen die mensenbaasjes wel ruiken en voelen natuurlijk....
Soms tillen zij ons op en houden ons heel dicht tegen hun aan maar vreemd genoeg : zij geven geen melk ! We hebben alles al geprobeerd maar we krijgen er echt geen druppeltje uit??? geef ons dus onze mama maar! ;-))

Veel meer kunnen wij nog niet vertellen want meestal hangen wij gewoon een beetje uit aan de melkbar....
Da's voorlopig wel onze voornaamste bezigheid ! ;-)) En als we dan ons buikje dik en rond gedronken hebben vallen wij gewoon weer aan de bar in slaap.
Véél spannend nieuws valt er dus voorlopig nog niet te rapen ! maar als je 't ons vraagt : eigenlijk is dit geen slecht leventje....;-))
Verder zijn wij heel druk bezig om ons zelf om te toveren van kleine hovietjes in grote stoere hovawarten. En daarvoor moet je natuurlijk vééééééééééél eten en vééééééééél slapen !!!
Persoonlijk denken we niet slecht bezig te zijn, zeker als je bedenkt dat we mama haar melk voorraad moeten delen onder ons negen.

We worden stilaan een beetje moe, dus gaan we nog maar eens een beetje drinken, en daarna lekker slapen.
Mama vertelde ons ook nog dat wij op de gevoelige plaat zijn vastgelegd (wat dat ook moge betekenen ???)en het resultaat hiervan krijgen jullie dus ook te zien.

Een nog niet zo groot, maar toch lief pootje, van jullie 9 musketiers ......

Zie ze eens glunderen van trots !!!

hoopje hovawartjes...

zo zorgeloos nog...

zonder woorden...

héél tedere momenten

klein lief rolmopsje...

lekker ding !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten