zondag 23 oktober 2011

puppies vertellen...eerste puppiebrief !

hallo lieve mensen....

Wij zijn ondertussen alweer twee weekjes oud.... jaja ons leven gaat aan een razend tempo vooruit! Nog maar zo kort geleden lagen wij samen met onze mama bij te komen van de geboorte in onze knusse & gezellige werpkist en zie ons nu eens !
De afgelopen dagen hebben wij doorgebracht in volle duisternis, maar sinds kort zijn onze oogjes open gegaan, en kunnen wij met volle verwondering kijken naar de wereld rondom ons..... en we kunnen jullie verzekeren : er is heel wat te ontdekken! Eindelijk kunnen we dan onze mama zien, ook ons half zusje komt regelmatig eens op bezoek, vooral als wij volop liggen te genieten aan de melkbar.
Ook hierover geen klachten trouwens ; de melkbar is op zeer regelmatige tijdstippen open en dan genieten wij met volle teugen van de lekkere, verse melk van mama.
Naast mama, ons halfzusje Junta en onze stiefpapa Dixy (hem zien we eerder zelden, we denken dat hij ons niet echt leuk vindt...????) lopen er hier ook nog andere rare wezens rond...Ze zien er eigenlijk een beetje gek uit want zij lijken maar twee poten te hebben ??? Maar ze zijn wel zeer heel lief voor ons.
Af en toe (laten we maar zeggen vrij regelmatig;-)) tillen zij ons op uit ons nestje en worden wij geknuffeld. Eerst moeten we natuurlijk even laten merken dat wij een echt Hovawart karaktertje hebben, en dus stribbelen we maar wat tegen, maar algauw kunnen we niet weerstaan aan al die liefkozingen en genieten we volop van de aandacht.....Soms vallen we zelfs in slaap bij deze rare wezens.
Verder kunnen we alleen maar zeggen dat wij een prachtig leventje hebben, wij krijgen eten als we honger hebben, ons nestje hoeven we zelf niet proper te houden (dat doen de tweevoeters wel), als we genoeg gegeten hebben kunnen we lekker uitbuiken en daarna spelen we nog een beetje met elkaar. Verder genieten we de hele dag van het warme zonnetje dat in onze werpkist valt, met andere woorden het leven kan niet mooier zijn !
Wij zijn er van overtuigd dat wij de komende weken nog heel veel capriolen zullen uithalen, nog heel wat zullen beleven, en we beloven dan ook jullie hiervan verder op de hoogte te houden...
Daar gaan we ook weer die tweevoeters voor inspannen natuurlijk (wedden dat ze het nog leuk vinden ook ?? ;-) want zelf hebben we wel wat beters te doen !
welterusten iedereen en tot de volgende keer....
Dikke pootjes van acht lieve kleine Hovie dwergjes !

eerste héél voorzichtige stapjes !

liefde is....samen slapen !

ik zie, ik zie...wat jij niet ziet ;-)

drummen !!!!

oogjes bijna open....

sssstttt....Niet storen !

een mandje vol met hovawartjes

dikkie-dik...;-)

zo onschuldig....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten