dinsdag 1 november 2011

tweede puppiebrief...

Hallo allemaal,

Hier zijn we eindelijk nog een keertje,....wij hebben nogal een druk leventje hier, vandaar..... ;-))

En de tijd staat ook echt niet stil....Sinds deze week is hier dan ook alweer één en ander veranderd.
Die tweevoeters hier hadden nl. een plan ; ze wilden proberen ons iets anders te laten eten dan de lekkere melk van ons mama !.

In eerste instantie presenteerden ze ons een ordinair wit melkje !!! eerlijk gezegd, dat leek in de verste verte nog niet op die lekkere warme melk van onze mama, dus daar hebben we vriendelijk voor bedankt ! ;-)
Ze hadden gelukkig al snel in de smiezen dat we niet echt overtuigd waren en dus probeerden ze een andere aanpak :
dit keer hadden ze "iets" bij de melk gedaan,.... nu zijn wij niet helemaal zeker wat het was, maar wij denken dat ze een beetje vlees hadden toegevoegd.
Omdat wij uiteraard vleeseters zijn, ;-) hebben we ons dit papje toch al wat beter laten smaken, er was dus al meer animo in onze kist !

En toen deze morgen hadden ze het eindelijk door,!!!!
bij ons papje met het lekkere vleesje waren er deze keer ook lekkere geweekte brokjes,.... het gesmikkel en gesmakkel in onze kist was oorverdovend, we hebben voor de eerste keer de hele trog leeg gegeten !
en het leek ons dat de viervoeters hier heel gelukkig met waren! :-)))

Tja, hopelijk hebben ze hun lesje nu wel geleerd en krijgen we vanaf vandaag enkel nog dit super lekkere papje ! hopen jullie met ons mee?

Verder gaat ons leventje gewoon rustig zijn gangetje, wij hebben het super naar onze zin in onze kist, vooral spelen met onze mama en zusje Junta vinden wij fantastisch, die komen altijd op bezoek als wij gedaan hebben met eten, wij hebben de indruk dat zij ons papje ook best lekker vinden, want zij likken onze restjes altijd op !

Er werd ons ook verteld dat wij vanaf volgend weekend "bezoekers" krijgen,.... wij weten niet echt wat we hier van moeten verwachten, maar het lijkt ons fantastisch.... wij kijken er in ieder geval al naar uit om eens andere tweevoeters te zien dan die twee die hier dag en nacht rond lopen !

Stilaan worden we nu een beetje moe, dus hoog tijd voor ons vlgende dutje ! Slaap lekker allemaal!
Dikke poot van de FANTASTIC EIGHT!!

sleeping beauty...

the fabulous eight !!!

look at me !

dicht bij de mama....

lekker onbeschaamd gapen !

nieuwsgierig ??? Ikke ??

there's no way out !

vol verwondering...

cadeautje met de roze strik !

yellow ribbon...

met z'n allen aan de melkbar !

moet je daar eens kijken ! ...

hoog en droog !

onderonsje...

onderzocht...Niet echt goedgekeurd ! ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten