donderdag 10 november 2011

derde puppiebrief...

Hallo lieve mensen allemaal.

Ondertussen zijn wij hier weer een weekje ouder, een weekje groter, en vooral een weekje ronder!
Wij kunnen jullie héééééééél veel vertellen over onze lieve tweevoeters hier, maar één ding is zeker : ze zijn niet gierig met de puppie-papjes, en dat kan je aan onze buikjes zien.... ;-)))
Natuurlijk krijgen we ook nog wel eens bezoek van onze mamma, maar niet meer zo vaak als vroeger. Zij vertelde dat wij een beetje te enthousiast zijn als we drinken en dat onze scherpe tandjes en nageltjes haar soms pijn doen....Daar schrokken we wel even van natuurlijk want dat willen we ook helemaal niet ! en dan is die lekkere pap uiteraard een héél waardig initiatief !

Verder hebben wij hier een fantastisch leventje. En gelukkig gebeurt er ook zo wel eens één en ander !
Deze week, eindelijk.... na toch wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wachten is onze werpkist open gemaakt!
Onze wereld werd ineens een heel stuk groter en gezelliger ! Onze ren ligt nu vol met speeltjes en ze hebben zelfs een klein zwembadje gezet (allé wij dachten toch dat het daarvoor diende...) Maar deze ochtend heeft onze mama ons zwembadje ineens leeggedronken ?! wel raar hè ;-)

Gisteren scheen hier een stralend zonnetje.... normaal gezien kunnen wij daarvan met volle teugen genieten vanachter het glas, maar ineens deden ze het schuifraam open, Hallelujah, Freedom !!!
We geven het niet graag toe, maar in het begin waren we toch wel een heel klein beetje bang....Ineens werd onze wereld opnieuw een heel stuk groter ! wat viel daar een boel te ontdekken !
Sommigen onder ons stormden naar buiten, maar kwamen even snel weer terug naar binnen (bangerds.... ;-))) maar we herstelden ons snel en al gauw was het super gezellig buiten, en hebben we lekker rondgehold ....
Naar goede gewoonte hebben we natuurlijk ook weer even geprobeerd te ontsnappen ;-))) Tja, anders zouden we geen echte Hovietjes zijn, of wel ?!
Spijtig genoeg wisten die tweevoeters ons altijd tegen te houden.
We vonden het op den duur zo gezellig buiten dat we niet meer naar binnen wilden;-) jammergenoeg hebben wij het hier nog niet helemaal voor het zeggen, maar wacht maar... onze tijd komt nog wel !

Verder hebben wij deze week ook nog bezoek gekregen !
Onze mama had ons gezegd dat wij vooral lief moesten kijken (alsof wij ooit iets anders doen ;-)) en dus hebben wij ons uiterste best gedaan om ons van onze beste kant te laten zien...
Makkelijk was dat niet altijd want sommige bezoekers hadden echt wel super lekkere vingers , ;-) hmmmmmm....
tja..... ons bezoek je natuurlijk alleen maar op eigen risico !
Ook deze bezoekjes waren alweer super spannend, maar ook enorm gezellig !
De eerste bezoekers hadden zelfs een ander Hovietje bij, nu bleek dat zij een nichtje was van onze mamma, maw, het was dus gewoon een familiebezoekje ;-)

Zo, dat was het weer voor deze keer....ondertussen roept ons lekker warm nestje alweer !
wij geven jullie allemaal graag nog een dikke Hovieknuffel, en hopen jullie volgende keer weer te vermaken met onze verhaaltjes!

Dikke poot
The Fantastic 8


knap trio !

wat vertel je nou ????

neuze-neuze...

hoopje hovawartjes !

buikje kriebelen, ...zalig !!!

lekker smossen ;-)

dinner is served !

ik heb echt NIKS gedaan hoor !!!

er mag hier ook niks ! pffffffff... dan ga ik maar slapen...

lekker dicht bij mekaar !

en dan de "portretjes"....héél véél portretjes !!!! en och wat was het moeilijk kiezen ...















Geen opmerkingen:

Een reactie posten