zaterdag 10 december 2011

Zaterdag 10 december...


Dag lieve mensen,

hier zijn we nog een keertje ! EINDELIJK zullen jullie wellicht denken ! en we zijn eerlijk gezegd ook wel een heel klein beetje beschaamd dat we zo lang niets van ons hebben laten horen....;-)

maar we hebben natuurlijk ook wel een goed excuus ......Het is hier de laatste weekjes nl. zooooooooooo druk geweest, dat houden jullie gewoon niet voor mogelijk !
onze tweevoeter-baasjes wisten ook even niet wat ze eerst moesten doen ! ;-)

Wij zijn natuurlijk nog steeds even lief en schattig maar ondertussen toch ook wel uitgegroeid tot flinke hovawartjes met zo stilaan ook een eigen karaktertje en dat durven we ook wel af en toe al eens te laten zien ! ;-) ze hebben dus best de handen vol met ons ; zo zorgen ze ervoor dat we uiteraard op tijd ons eten krijgen, dat we alle kansen krijgen om ons te ontwikkelen, ze verwennen ons met nieuwe speeltjes, ze zorgen voor nieuwe uitdagingen, ze moesten ons van dichtbij observeren om toch eens te kijken welke verschillen er in onze karaktertjes zitten.....en uiteraard moesten ze ons ook nog uitgebreid blijven knuffelen !!!! je zou maar eens te weinig geknuffeld worden ! ;-))

Daarnaast kwam er de laatste tijd ook heel veel bezoek over de vloer, goed voor onze socialisatie noemen ze dat !;-)) allemaal heel erg leuk uiteraard maar wel tijdrovend en aangezien wij voor onze 'schrijfseltjes' toch ook beroep moeten doen op deze tweevoeters is dat er dus een beetje bij ingeschoten.... Maar het is hen vergeven want in ruil hebben ze super goed voor ons gezorgd en ons nog heerlijk verwend die laatste weekjes !

Want zover zijn we dus al lieve mensen ; heel gauw vertrekken wij nu naar onze nieuwe baasjes en moeten we dus afscheid gaan nemen van onze mama, broertjes en zusjes, onze suikertante en stiefpapa en niet te vergeten ; onze tweevoeters hier in huis !
ze hebben ons een schitterende start gegeven in ons jonge leventje, ons alle kansen geboden, ons met heel veel liefde en goede zorgen omringd....we kunnen hen niet genoeg bedanken !!!

We staan dus aan de start van een nieuwe uitdaging ; een leventje bij nieuwe tweevoeters (al dan niet samen met andere honden of dierenvriendjes).... Daar kijken we uiteraard reikhalzend naar uit enerzijds, een hovawartje is altijd wel te vinden voor iets nieuws ;-)) maar anderzijds zullen we natuurlijk onze vertrouwde omgeving en familie gaan missen. Gelukkig heeft mama ons ingefluisterd dat jullie (onze nieuwe baasjes) heel erg goed voor ons gaan zorgen en ons een warme en liefdevolle thuis zullen geven !
En dat is jullie geraden ook ! ;-) want hier op het thuisfront laten ze ons met spijt in het hart vertrekken....ze hopen uiteraard dat jullie hen toch een beetje op de hoogte willen houden van al onze avonturen en vorderingen, daar kijken ze hier echt allemaal naar uit !

En als afscheid hebben ze ook nog eens gezorgd voor een mooie fotoserie !
hier komen we dus nog een keertje...;-)

Hé hallo !!!!! tijd voor ons speeluurtje ! wij willen er uit !!!
sleeping.....
Ik zie jou zoooooooo graag !!!!
sleeping beauty...
ben ik niet om in te bijten ???
soms zijn we ook wel eens rustig ! echt waar !! ;-)
blond, knap, lief, schattig........ gewoon niet te weerstaan, toch ?
wij kunnen héél bedachtzaam kijken !
volleerd fotomodelleke !
robbertje vechten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten